subscribe to the RSS Feed

Sunday, May 19, 2024

Schimbarea României

Posted by adi on 06/03/2010

Încep acest articol prin a spune că îl voi termina de îndată ce voi putea să îmi dau seama care este cea mai bună, pertinentă şi inovatoare soluţie de a redresa această ţară înzestrată cu oameni de o reală valoare dar de o delăsare şi o nonşalanţă care nu le pot categorisi.

Îmi pare foarte rău ca la acest moment timpul nu este atât de răbdător cu mine astfel încât să pot termina o argumentaţie, ce îmi doresc a fi una aproape  exhaustivă, cu privire la cauza proaspăt declarată, dar promit că de îndată ce voi putea voi reveni cu precizări, lămuriri şi adaugiri pentru continuarea “reformei”. Şi aici nu mă refer deloc la reforma sus şi tare declarată de clasa politică actuală, ci din contră, o reformă ce mi-o doaresc a fi pornită de jos în sus.

Cred însă că cel mai bine ar fi să nu dau ocazia  scurtului timp rămas la această dată să mă preseze, astfel că voi lăsa pe o dată ulterioară, când, aşa cum mai sus am susţinut, sper să am liniştea şi timpul necesar pentru prezentarea viziunii mele şi a “prinţipurilor mele pentru reformarea patriei”.