subscribe to the RSS Feed

Friday, March 29, 2024

Taxa Auto

Posted by adi on 05/02/2009

Noul guvern al Romââniei se pare că îşi bate joc de noi. După ce ne-au dus cu preşul că până pe 15 ianuarie 2009 vor rezolva problema taxei auto triplate, acum se pare ca au dat uitării cu desăvârţâşire acestă încălcare a legislaţiei Uniunii Europene care se pare că şi ea “ţipă” degeaba la guvernul care îşi face de cap în ţara noastră drautoagă. Dacă parlamentarii noştrii proaspăt aleşi nu iau nici o măsură nu vad de ce noi, poporul stăm şi ne lăsăm conduşi de nişte imbecili care şi-au propus să ne jecmănescă.  Dar cum noi românii suntem nişte laşi nu ştim cum sa luăm atitudine decât unii impotriva celorlalţi.  În loc sa ieşim cu toţii în stradă şi să protestăm împotriva unei taxe aberante,  noi ne apucăm să ne aratăm unii pe alţii cu degetul şi să nu luăm nici o atitudine.

Aşadar ne merităm soarta.  Dacă nu suntem uniţi şi nu ne ajutăm unii pe alţii nu avem cum să răzbim în lume şi cum să scăpăm de situaţia asta penibilă în care se pare că ne afundăm pe zi ce trece din ce în ce mai mult.

Dacă acesta va fi stilul nostru de acum înainte nu vom face decât să îi îmbogăţim pe bulgari şi pe vecinii noştrii europeni şi să umplem România de maşini cu numere străine.

home | top